“Të jesh ndërmarrës i mirë nuk do të thotë vetëm të kesh ide, por edhe t’i realizosh ato” - Scott Belsky
9 May, 2017

08:00 – 17:00

E Hënë - E Premte

Perandori Justinian,

Prishtinë, XK 10000

+381 (0) 38 220 041

Rrjeti i investitorëve engjuj të biznesit

Rrjeti i investitorëve engjuj të biznesit ndërmjetëson në krijimin e lidhjeve në mes të investitorëve dhe bizneseve të reja në aspektin e investimeve financiare, transferimin e teknologjisë, rrjetit si dhe njohurive për produktet / shërbimet e kërkuara.

Investitorët engjuj, do të investojnë kapitalin e tyre në ndërmarrje të reja dhe në këmbim të kapitalit do të bëhen përfitues të akcioneve në këto ndërmarrje. Në të njëjtën kohë ata do të ju asistojnë në sfida të ndryshme me të cilat do të përballet biznesi i juaj dhe këshillojnë se si të bëheni një ndërmarrës i sukseshëm

Rrjeti i investitorëve engjuj të biznesit

Hakif Gashi

Meredian
Drejtor ekzekutiv dhe kryetar i bordit të Korporatës “Meridian”, përvojë profesionale me zhvillimin e bizneseve nga viti 1992.

Valton Bilalli

Marigona Residence
Bashkëpronar i kompanive “Marigona Residence” dhe “Kerasan”, përvojë profesionale me zhvillimin e bizneseve nga viti 1994.
Follow Valton

Fatmir Zymberi

Scan Color-JYSK
Pronar dhe drejtor i përgjithshëm i kompanisë së mirënjohur “Scan Color-JYSK”, me veprimtari biznesi në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Norvegji.
Follow Fatmir

Ardian Jashari

MDA
Partner menaxhues në MDA, mbi 15 vite përvojë profesionale në konsulencë menaxhuese dhe menaxhim të projekteve.
Follow Ardian

Luan Dalipi

MDA
Partner menaxhues në MDA, mbi 15 vite përvojë profesionale në konsulencë menaxhuese me fokus të veçantë në zhvillimin e sektorit privat.
Follow Luan

Driton Dalipi

MDA
Partner menaxhues në MDA, mbi 12 vite përvojë profesionale në konsulencë menaxhuese dhe 7 vite përvojë pune në industrinë bankare.
Follow Driton
Top