“Të jesh ndërmarrës i mirë nuk do të thotë vetëm të kesh ide, por edhe t’i realizosh ato” - Scott Belsky
9 May, 2017

08:00 – 17:00

E Hënë - E Premte

Perandori Justinian,

Prishtinë, XK 10000

+381 (0) 38 220 041

Inkubatori i biznesit

Inkubatori i biznesit është dizajnuar që të mbështesë dhe përshpejtojë procesin e zhvillimit të suksesshëm të kompanive të reja duke i ndihmuar ndërmarrësit e rinj me burime dhe shërbime të ndyshme.

Ndërmarrësit e rinj do të aftësohen përmes trajnimeve për zhvillim të biznesit, mbështetjes teknike dhe administrative, këshillave për menaxhim dhe zhvillim të biznesit, çështjeve ligjore, financiare, si dhe qasjes në financa.

Çdo vit, inkubatori i biznesit në MDA Foundation do të mbështesë deri në shtatë biznese të reja.

Kompanitë në Inkubator

Disa nga kompanitë që ishin pjesë e inkubatorit të biznesit në MDA Foundation nga industri të ndryshme sikurse 3D teknologji, marketing dhe ushqim.

AdBox

Marketing
Qëllimi i kompanisë është të vendos kutitë postare me hapësirë reklamuese në të gjitha banesat kolektive publike dhe private.
Follow AdBox

Formon

3D Printer
Formon ka për qëllim krijimin e një printeri personal 3D me performansë shumë të mirë dhe i cili është lehtë për tu përdorur.
Follow Formon

Vego Fresh Express

Fresh Food
Kompani ushqimore e cila merret me përgatitjen e qepës së freskët dhe produkteve tjera ushqimore për përdorim të shpejtë.
Follow Vego Fresh Express

Bëhu pjese e inkubatorit

Apliko tani!
Apliko për tu bërë pjese e inkubatorit në MDA Foundation dhe përfito nga resurset e shumta (trajnime, mbështetje teknike etj) dhe konsulentët me përvojë.
Top