“Të jesh ndërmarrës i mirë nuk do të thotë vetëm të kesh ide, por edhe t’i realizosh ato” - Scott Belsky
9 May, 2017

08:00 – 17:00

E Hënë - E Premte

Perandori Justinian,

Prishtinë, XK 10000

+381 (0) 38 220 041

Rreth nesh

Fondacioni MDA është themeluar në vitin 2012 me qëllim të rritjes së punësimit tek të rinjtë duke stimuluar krijimin dhe rritjen e ndërmarrjeve të reja, aftësive të të rinjëve, si dhe promovimin e praktikave të qëndrueshme të biznesit.

Misioni ynë është që të nxisë një revolucion sipërmarrës në Kosovë, si dhe të ndihmojë rindërtimin e ekonomisë në zhvillim. Ndërmarrësit e rinj do të arrijnë sukses përmes një spektri të gjërë të shërbimeve për zhvillim të biznesit, qasjes në financa, rritjes së mundësive arsimore  si dhe zhvillimit të qëndrueshëm të biznesit.

Shfleto edhe:

Ekipi ynë

Ekipi në MDA Foundation është përgjegjës për shndërrimin e vizionit tonë ne realitet. Ekipi ynë përbëhet nga profesionist në fusha të ndryshme relevante me aktivitetet tona. Ata janë shumë profesional, fleksibil dhe kënaqen me sfida të reja.

Ardian Jashari

Themelues
Themelues i Fondacionit MDA, mbi 15 vite përvojë profesionale në konsulencë menaxhuese dhe menaxhim të projekteve.

Driton Dalipi

Themelues
Themelues i Fondacionit MDA, mbi 12 vite përvojë profesionale në konsulencë menaxhuese dhe 7 vite përvojë pune në industrinë bankare.

Florina Salihu

Themeluese
Themeluese e Fondacionit MDA, mbi 20 vite përvojë profesionale në marketing dhe 7 vite përvojë pune në konsulencë menaxhuese.

Kaltrina Guta

Zyrtare financiare
Zyrtare financiare me mbi 10 vite përvojë profesionale në financa.

Luan Dalipi

Themelues
Themelues i Fondacionit MDA, mbi 15 vite përvojë profesionale në konsulencë menaxhuese me fokus të veçantë në zhvillimin e sektorit privat.

Ylber Beqiri

Menaxher i projekteve
Menaxher i projekteve të ndryshme zhvillimore për klient publik dhe privat me mbi 10 vite përvojë profesionale.

Romana Sefedini

Zyrtare për organizimin e ngjarjeve
Profesioniste në fushën e komunikimit dhe organizimit të ngjarjeve me mbi 5 vite përvojë profesionale.

Vedat Shehu

Zyrtar për komunikim
Profesionist në fushën e komunikimit, marrëdhënje me publikun dhe rrjete sociale me mbi 8 vite përvojë profesionale.
Top