“Të jesh ndërmarrës i mirë nuk do të thotë vetëm të kesh ide, por edhe t’i realizosh ato” - Scott Belsky
9 May, 2017

08:00 – 17:00

E Hënë - E Premte

Perandori Justinian,

Prishtinë, XK 10000

+381 (0) 38 220 041

Kontakti

Ju mund të na kontaktoni duke përdorur formën e më poshtme, duke na thirrur në +381 (0) 38 220 041 ose shkruar në info@mda-foundation.org. Ne jemi të hapur që të diskutojmë tema me interes për ju dhe do të mundohemi të ju kthejmë përgjigje brenda një kohe sa më të shkurtër.

Emri (obligative)

Email (obligative)

Tema

Mesazhi

Top